Hiburan
Bathuke Kaki Santarji Nonong Sebakpao
Kamis, 26 Juli 2018 23:46 WIB
Bathuke Kaki Santarji Nonong Sebakpao
Rumangsane sing duwe dhapuran pring kae thok apa, Kaki Santarji mbatin. Ora kelilan, Kaki Santarji gagean lunga merga Kaki Kusen...
Padha Sombonge
Selasa, 24 Juli 2018 14:49 WIB
Padha Sombonge
Udan esuk-esuk mbeke terang, Kaki Santarji wong sugih-sugieh desa Pegandhulan aring nggone Kaki Kusen. Rekane agep nuku pring telung kodhi...
Kolom Kang Hari Wid  :    Lagi Syantik
Senin, 23 Juli 2018 12:11 WIB
Kolom Kang Hari Wid : Lagi Syantik
Kaki Santarji wong sugih-sugieh desa Pegandhulan. Sawah lan tegalane ngablak-ngabak. Panen tanduran pari lan palawijane aweh kasil maen pisan. Pendheken,...
SOROTT
Senin, 16 April 2018 18:35 WIB
SOROTT
...
Album Bingkai Nusantara Sukses Diluncurkan
Senin, 19 Maret 2018 15:23 WIB
Album Bingkai Nusantara Sukses Diluncurkan
Puluhan seniman dari berbagai genre beraksi saat Pagelaran Seni Budaya sekaligus peluncuran album "Bingkai Nusantara", di halaman parkir Jurusan Ilmu...