Budaya

Rembug Guyub keluarga Warga Purwa Jogja

Rabu, 23 Oktober 2019 19:45 WIB

Pengurus Warga Purwa Yogya

Suara Purwokerto - Kanggo ngraketaken peseduluran wong Ngapak Kon luwih kompak sedulurane Warga Purwa Jogja, grenengan rembug  nyamleng duwe pengangen -angen kepengin ngumpulaken sedulur eks Keluwarga  Warga Purwa, Jogja, Purwakerta lan sekitar Jakarta.

Sing teka Biyunganane bu. Yani Saptohudoyo, Bu. Tatik Heru, kang Bambang EP, Nanang, Jadi U, Poernomo, lan Safari H.

Rembugan babagan nguri uri peseduluran  sing tetep kompak.

Kepengin nganakaken "RAKOR & KONSOLIDASI" paguyuban organisasi  keluarga Warga Purwa (KAWP) sing wis ana. Sing di dapuK bareng TEMU KANGEN KA WP nang kota Purwakerta kon kuwih greget.

Rencana ngundang : Pengurus inti PP Kekuarga Alumni Warga Purwa, Pengurus inti Komisariat Banyumas, Komisariat Yogya, Komisariat Jabodetabek lan Aktifis- aktivis  KAWP.

Jan nek bisa kaleksanan jos pisan, idep-idep kumpul sedulur bareng mengeti ulang tahun 18 Oktober 2019  KAWP kaping 2 tahun.& Ulang tahun Warga Purwa 08  Oktober.

Penulis: Kang Safari

Editor: Andy Ismer

Berita Terkait

Copyright ©2019 Suara Purwokerto. All Rights Reserved

Version: | Build ID: 8nX9q6XEmiVu81vLSM2jq